Företaget

CreaVinum Consulting jobbar med att hjälpa företag som vill öka sin försäljning, öka lönsamheten, få ökad motivation hos sin personal samt få nöjdare kunder.
Med individuell coachning, anpassad just för dig och din utveckling samt utbildning i grupper så kommer vi garanterat hjälpa både dig och ert företag att utvecklas!
Ett möte med oss, är en investering för framtiden!
Vi skapar dessutom minnesvärda, roliga, utvecklande och njutningsfulla vinprovningar / dryckesprovningar till privatpersoner/grupper och företag.
Rickard Ericsson blev dessutom nominerade till Årets Svenska Måltidslitteratur med sin bok – Nyfiken på champagne! som han skrev tillsammans med Marcel Hårdmark.

Consulting;
För vem?
Till företag och personer som vill utvecklas både på individ- och organisationsnivå genom att kunna möta kunden väl förberedd och därigenom ge dem ett mervärde som innebär ökad merförsäljning.

Hur?
Genom att utvärdera de personer som på något sätt jobbar med försäljning och utveckla deras kompetens inom merförsäljning och målfokusering med aktiv coachning och utbildning samt föreläsningar.

Varför CreaVinum Consulting?
Bred erfarenhet inom sälj-/marknadsutveckling i olika branscher, både internationellt och nationellt samt att vi är otroligt passionerade att hjälpa företag till ökade framgångar. Vi har dessutom vinnarskallar med bakgrund inom elitidrott som vet att alla måste vara väl förberedda för att nå målet!

Ta chansen och boka in oss för ett kostnadsfritt möte redan idag!
Det är en investering som kommer resultera i ökad motivation, merförsäljning och framgångar.
Försäljning>>

Ägare och konsult är Rickard Ericsson som har kompetens under 28 med erfarenhet av företagsutveckling, försäljningsutveckling, säljcoachning, restaurangutveckling, vinprovningar / dryckesprovningar och vinutbildningar på nationell och internationell nivå.

Rickard är norrlänningen som blev säljare på Estrella AB och via tjänster där som regional försäljningschef och key account manager gått in i företag som haft behov av personal- och försäljningsutveckling eftersom han trivs allra bäst i rollen som en engagerad och aktiv försäljningscoach!
Ett urval av företag han jobbat i som marknads- och försäljningschef är; Polaroid Sverige, Ancrona AB (säljbolag med varumärken som bl.a. Pilsner Urquell, Perrier och Almondy), Maxxium Nordic Travel Retail (säljbolag med varumärken som bl.a. Absolut Vodka, Remy, Jim Beam, Famous Grouse och Highland Park) samt Oenoforos & Carovin.
Rickard är också diplomerad sommerlier på Vinkällan samt föreläsare inom säljutveckling, marknadsföring och ökade mervärden.
Detta visste du inte om Rickard;
Deltagit i Rock´n Roll SM där han kom 6:a och har ett SM brons med Luleå Hockey!