Referenskommentarer

Lilla London
Klockrent! Fantastiskt! Kompetent! Roligt! Spot-on är ord jag tänker på nu när jag tänker på vin/service utbildningen
jag gått i 8 v för Creavinum.
Har haft 8 kanon veckor med många goda skratt och fantastiskt mycket kunskap som flödat.
Detta borde alla som arbetar inom restaurangbranschen få gå.
Varma hälsningar!
Sofia Herlin / Lilla London

Scandic Hotel Crown Göteborg
Marcel och Rickard är verkligen kompetenta och skickliga på att plocka fram det specifika behov det aktuella hotellet har och anpassar utbildningens alla tillfällen till de behoven. Samtliga tillfällen med killarna väcker inspiration och önskan att leverera en högre service, de understryker skyldigheten vi alla har att se den individuella gästen. Deras branscherfarenhet är gedigen och genom deras erfarenheten känner man en gemenskap som leder till att deras ord blir mer än bara ord, de är en av oss.
Frida Jonson / Food & Beverage Manager skriver under på denna som en av deltagarna återkopplade med efter sista tillfället av tre då vi hos dem genomförde;
Ökad kompetens och lönsamhet samt nöjdare kunder – Sälj & Service och mat & vin i kombination.

Kick-off Aktiv Matlagning augusti 2014
Tack Rickard och Marcel för en fantastisk vin och grillkväll. Ni gav oss en inspirerande kväll och guidade oss utomordentligt bra genom hela vår grillkväll. Kombinationen av teambuildning genom matlagning och vinprovning blev ett hellyckat arrangemang och vi på Mölndal Energi är så nöjda!
/ Annika Malmberg – arrangör för Mölndal Energis kick-off augusti 2014

Eductus, Göteborg
Creavinum Consulting har återkommande genomfört dryckesutbildning samt utbildning inom sälj och service på Eductus Serviceutbildning. Creavinum Consultings inslag i utbildningen har uppskattats mycket av deltagare och deras expertkunskap har varit ett värdefullt komplement till befintlig utbildning. Deras överförda kunskap har varit eftertraktad av arbetsgivare och därav ökat våra deltagares möjligheter till anställning inom branschen. Utbildningstillfällena har präglats av entusiasm, inspiration, professionalism, humor och gedigen kompetens. Vi skulle gärna anlita Creavinum Consulting igen i och med att de har bidragit med relevant och viktig kunskap till personer som vill arbeta inom servicebranschen.
Emma Pettersson Samordnare
Therese Kylbring Platschef

Lilla Linné
Vill verkligen tacka för utbildningen – Vin, service och merförsäljning.
Tycker att det var en bra kurs med bred insyn inom vin och sälj. Den har fått mig att tänka efter mer på jobbet och jag har fått en bra grund i kunskap om vin och även inställning mot gäster och kolleger.
Det skapade mer intresse för att lära mig ännu mer om hantverket bakom vinproduktionen och vad det är jag säljer.
Jag är jättenöjd!
Kalle Lavén

Långedrag Värdshus
Jag tycker att det var en mycket bra utbildning som stimulerade till diskussion och som mynnade ut i konkreta åtgärder där vi nu fokuserar ytterligare på merförsäljning i restaurangen och att överträffa våra gästers förväntan.
Michael Frie
Krögare

Hos Pelle
CreaVinum Consulting är väldigt professionella och väl förberedda.
Deras föreläsning var mycket positiv för oss eftersom de förmedlar glädje, inspirerar och gav oss en ökad kunskap inom sälj och service.
Vi har redan planerat för fortsatt utveckling tillsammans med CreaVinum.
Pelle Danielsson
Krögare

Linnéterrassen
Vi anlitade CreaVinum till vår sommarkickoff för vår personal på Linnéterrassen, Lilla Linné, Ölstugan Tullen och Jerntorgets Brygghus. Alla tycker det var mycket positivt med nya intressanta vinklingar på deras arbetsroller. Utvecklande och inspirerande!
Vi kommer fortsätta jobba med CreaVinum Consulting och lämnar våra allra bästa rekommendationer.
Mattias Jakob
Krögare

Restaurang Efessos
Ökad kompetens och lönsamhet samt nöjdare kunder” är en utbildning som verkligen lever upp till sitt namn. Vi ser det väldigt tydligt på vår personals självförtroende och kompetens, vår ökning på genomsnittsnotan och de positiva reaktionerna från våra gäster. Vi kommer fortsätta anlita CreaVinum Consulting och rekommenderar även er att göra det.
Stefan Balmér
Krögare

Restaurang Efessos
Från början var jag ”rädd” för ordet sälj och var orolig för att vara påträngande.
Nu har jag insett att gästen uppskattar tips och förslag.
Vi har fått bättre självförtroende och vågar mer.
Lisa Jonsson
Servitris

Almars Krog
Stort tack!
2 februari 2013 arrangerade vi tillsammans med CreaVinum en Mat- & Vinkväll på Almars Krog.
Med stor passion, känsla och med glimten i ögat guidade Marcel Hårdmark gästerna med sin vinkunskap.
Vi ser verkligen fram emot nästa samarbete!
Emma & Albin Norén
Krögare

Restaurang Swea Hof, Elite Plaza Hotel
Marcel har hjälpt oss med vinprovningar för våra gäster såväl som personalprovningar. Dessa har varit professionella och väl genomförda.
I restaurangen har Marcel även hållit i Alsace gästspel med viner från Paul Blanc. Vinerna var väl valda till maten och gästspelet var mycket underhållande för våra gäster.
Swea Hof känner sig trygg i att anlita CreaVinum för vinprovningar, gästspel och utbildning.
Björn Tagesson
Food & Beverage Manager

Sjömagasinet
I would like to strongly recommend Marcel, his wine knowledge, his professionalism and dedication to the tasks at hand, his many years’ experience in the industry clearly shines through in everything he does. Marcel’s ability to multi task and organize, guests plays, wine tastings, wine & food pairings, creating wine lists or making wine recommendations is outstanding, Marcel is socially very competent and is extremely good at was he does.
Benjamin Hill
Beverage Manager