Gästkommentarer:

Hemma hos – 70-årskalas med champagneprovning och mat & vin i kombination
Varmt tack till Rickard för trevlig champagneprovning i går. Vinerna, som du föreslog till maten smakade alldeles förträffligt till den vällagade maten.
Med vänlig hälsning
Gunnel och Bengt-Olov

Kick-off Aktiv Matlagning augusti 2014
Tack Rickard och Marcel för en fantastisk vin och grillkväll. Ni gav oss en inspirerande kväll och guidade oss utomordentligt bra genom hela vår grillkväll. Kombinationen av teambuildning genom matlagning och vinprovning blev ett hellyckat arrangemang och vi på Mölndal Energi är så nöjda!
/Annika Malmberg – arrangör för Mölndal Energis kick-off augusti 2014

”★★★★★ Var på en mycket trevlig och informativ mousserande vin- och champagneprovning ledd av Rickard. Kan varmt rekommendera att gå på provning hos CreaVinum. Kändes professionellt och hemtrevligt på samma gång! Bara tummen upp, kommer gärna tillbaka!”
/Jessica Lindskog

”Tack för en mycket givande champagneprovning. Ni är skickliga och kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Lättsamt, elegant, kunnigt, engagerat. Vi är väldigt nöjda och glada!”
/Ann-Catrin Klint

”Har nu varit med på 4 vinprovningar under året. Champagne steg 1, Från Valpolicella till Amarone, Vin o glass/dessert samt Vin och grundsmaker i samspel.
Det som är gemensamt för alla dessa provningarna är att de är genomförda av Marcel o Rickard med en känsla av att de besitter stort kunnande. De är mycket kunniga, inspirerande och trevliga. Man märker väl hur kompetenta dessa båda grabbar är i frågan om att kunna förmedla vinets uppbyggnad, tillverkning, historia och hur man ska göra för att lukta o smaka av viner.”
/ Lars Strandäng

”Det är med ett stort léende, mer kunskap samt ett välbehag i sinnet när man lämnar provningen.”Kan bara hålla med arrangörerna att detta är en annorlunda njutningsfull glass och vinprovning för alla livsnjutare. Helheten var fantastisk med allt från lokalen, glassarna till vinerna. En mycket proffsig introduktion av både dessertvin och glass som gav mersmak.”
/ Susanna Beckler och Camilla Berglund

”Tack Rickard för en trevlig och lärorik kväll med rosé Vi ser fram emot champagneprovning del 2.”
/ Hanna-Mari Pekkarinen Rieppo

”Tack för en kul och intressant provning! Bra tempo och på rätt nivå samt en rolig & lättsam stil som ni båda har!”
/ Johan Eklund

”Tack för en fantastiskt bra vinprovning ikväll! Ni förmedlar er kunskap på ett avslappnat och roligt sätt, det uppskattas.
Vi kommer att boka fler provningar hos er och gå och köpa Amarone imorgon:)”
/ Anette Ekman

”Tack för en trevlig vinprovning igår! Mycket intressant och lärorikt!”
/ Jenny Lundh

”Marcels vinkunskap är fantastisk och omfattande; även de med en hel del kunskap inom området har mycket att lära sig.
CreaVinum har ett sätt att förmedla kunskapen som engagerar, den skapar intresse och har glimten i ögat.
Efter flera privata vinprovningar är det mycket troligt att jag kommer att använda mig av CreaVinum för framtida kundevents”
/ Katarina Andersson

”Tusen tack för en trevlig upplevelse, precis lagom nivå:)”
/ Malin Gustafsson

”En trevlig kväll där man fick en intressant genomgång och bakgrund till mousserande viner och champagner. Detta framfört av kunniga personer”
/ Jan Jonsson

”Min väninna och jag gick på Champagneprovning med de duktiga och engagerade killarna i CreaVinum. Vi lärde oss väldigt mycket om skillnaden på Champagne och andra mousserande viner. Allt från druvor till bubbelstorlek och tillverkningsprocedurer. Alla vinerna var goda och välvalda.
Marcel har så mycket kunskaper som han vill förmedla, att 1,5 timma går otroligt fort.
Vi tyckte detta var så bra att vi genast bestämde oss för att även gå på Amarone-provningen.
En lika entusiastisk Marcel, som under Champangeprovningen, beskrev ingående vintillverkningen från tusentals år tillbaka, till nutid. Amaronevinets speciella smak och doft var väldigt intressant att lära känna under hans vägledning.
Rekommenderar verkligen dessa träffar!”
/ Gisela Malmgård